maanantai 3. tammikuuta 2011

kaksytä ja ykstoista ja gwtf.

Sen sijaan että latoisin tähän kuvia uudenvuodenjuhlista (lue: niitä on minimaalisen vähän), niiiiin nyt ilmestyy semmoisia otoksia, joiden julkaisu ekan vuosikymmenenpuolella oli ilmeisesti liian ylivoimaista. Plus mukava vihreys ja auringon valo ei ainakaan helpoita tätä kesänkaipuuta, joka tuli himppu salakavalasti ton Jesse-vapahtajan synttäreiden raivokkaan juhlinnan muassa.

Muuutta elokuun vikan päivän brunssihetki vuoksen varrella (vaikka kouluakin olis voinut käydä) ei estä puhumasta tosta uuveestä. Eli jo TOISEN kerran perinteisesti kokoonnuttiin (fyysisesti)munattomalla porukalla meille syömään ja juomaan liikaa ja tekemään listaa asioista, jotka tulee unohtaa kun kello lyö maagiset keskiyöt. Sen jälkeen tuo tie nyt meitä vei erään partaisen ystävän luokse, jonne sit kokoontuikin enemmän laumaa. Samoin tuli tsekattua kaupungin magee ilotulitus, josta suurinosa jäi kuitenkin näkemättä ERÄÄSTÄ SYYSTÄ ja kahden aikaan istuttiin Villun ja Emilian kanssa kylpyammeessa Hello Kitty-kylpyvaahdon kera ja parannettiin maailmaa.

Uuenvuuenlupaukset on kyllä miun mielestä ihan jostain sieltä syvästä ja tuntemattomasta, koska ensinnäkin klassisesti niitä ei vaan voi pitää ja toiseksi en ikinä keksi mitään siistiiiiih ja tarpeeks mageeeth lupausta. Perus "lupaan olla parempi ihminen", "lupaan kuntoilla,syödä vähemmän ja näyttää paremmalta kesään mennessä","kerään roskan päivässä" ja "en stressaa" on joko silkka mahdottomuus pitää TAI sitten ne tekee elämästä niin tylsän jo tipattoman tammikuun tai herkuttoman helmikuun aikana että HUUUHHUUUUH.

Tai no tein kyllä kaks luppausta. Yksi on vuoden teemanimike myös, eli gowiththeflow ja tää ei nyt tarkota siis massautumista ja rusinoitumista vaan että tehdään todellakin semmoisia jutskia, joita haluaa ja jotka tuntuu hyvältä. Kaksi, lupasin jutella enemmän toin karvaturrini kanssa. Ainiin, huijasin, lupasin myös olla mukava YHDELLE ystävälleni ((= !!
Kyllä tuntuu että ykstoista on ihan mukava 365 päivän jakso. On tulossa kaks kutkuttavaa teatteriproggista, kesäloma lähenee ja we must gwtf. Mut nyt heippa minä alan tekemään jotain mukavaa ja siinä sivussa ihmettelen mikä on lukio.

t. ellu, jonka yhden lemppari-ihmisen kuva on alapuolellani (=

1 kommentti:

ViiWi kirjoitti...

:)Tätä oon jo oottanu!!! :D
Ihana kesä olo tuli ja tuli kyl vähä ikäväkii kesää... Mut sitä enne tapahtuu paljon MAHTAVIA asioita ja koska vuoden teema on gowiththeflow, ei voi oottaa mitää muuta ku kutkuttavan mielenkiintosen jännittävää vuotta!
Kiitos ja kumarrus! ;)